Σε στάση εργασίας την 28η Ιουνίου τα αστικά ταξί Λευκωσίας

Σε στάση εργασίας την 28η Ιουνίου τα αστικά ταξί Λευκωσίας

Το ΔΣ του  Συνδέσμου Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας ανακοίνωσε ότι την 28η Ιουνίου, από τις 07:00 π.μ. θα πραγματοποιήσει στάση εργασίας.

Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι η στάση εργασίας έχει αποφασιστεί επειδή επιλεκτικά έχουν αγνοηθεί τα προηγούμενα καλέσματα και οι ανησυχίες του Συνδέσμου για τον κλάδο.
 
Προστίθεται ότι ο κλάδος ταλαιπωρείται άδικα μη έχοντας τη κατάλληλη στήριξη στην υλοποίηση πρακτικών μέτρων συνοδευόμενη από πολιτικές αποφάσεις.

KYΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE