ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Δεκαπεντάχρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα πορείας - Συνεπιβάτες του ανήλικα παιδιά

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Δεκαπεντάχρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα πορείας - Συνεπιβάτες του ανήλικα παιδιά

Σοβαρές παραβάσεις τροχαίας φέρεται να διέπραξε ανήλικος, 15 ετών, που εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, να οδηγεί αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αμμοχώστου. Επιβάτες στο όχημα βρίσκονταν άλλοι τρεις ανήλικοι, 14 και 16 ετών.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 15χρονος, εντοπίστηκε λίγο μετά τα μεσάνυκτα, από μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, να οδηγείται απρόσεκτα στον αυτοκινητόδρομο, με τον οδηγό να αλλάζει επανειλημμένα λωρίδα. Τα μέλη της Αστυνομίας κάλεσαν τον οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει του ελέγχου και κατευθύνθηκε προς Αγία Νάπα, με το περίπολο της τροχαίας να ακολουθεί για ανακοπή του.

Την ίδια ώρα μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στον κυκλικό κόμβο στην είσοδο Αγίας Νάπας για να ανακόψουν το όχημα, ο οδηγός του οποίου, φτάνοντας στο σημείο, οδήγησε το όχημα αντίθετα προς το ρεύμα πορείας του κυκλικού κόμβου και βγαίνοντας από τον κυκλικό κόμβο, κινήθηκε στην οδό Ρεθύμνου, επίσης οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα πορείας.

Στην οδό Ρεθύμνου, ο 15χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και αφού το όχημα προσέκρουσε αρχικά στην κεντρική νησίδα και στη συνέχεια σε αυτοκίνητο που κινείτο στο δρόμο, ακινητοποιήθηκε στο σημείο.

Με την ακινητοποίηση του οχήματος τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι σε αυτό επέβαιναν τρεις ανήλικοι, δύο 14χρονοι και 16χρονος, ενώ ο οδηγός, που προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ήταν ηλικίας 15 ετών.

Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου κλήθηκαν και μετέβηκαν κηδεμόνες τους, για σκοπούς εξετάσεων.

Την υπόθεση παραβάσεων τροχαίας διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

ΠτΔ: «Υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε για την ΕΟΚΑ στη νέα γενιά»

Έχουμε υποχρέωση και καθήκον να μιλάμε στα παιδιά μας και στη νέα γενιά για την ΕΟΚΑ, για τους αγώνες και τις θυσίες όλων αυτών που έδωσαν τη ζωή τους για μια καλύτερη Κύπρο, για την Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE