Έρικσεν: «Πέθανε και επανήλθε, πολύ δύσκολα θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο»

Έρικσεν: «Πέθανε και επανήλθε, πολύ δύσκολα θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο»

Ο καθηγητής καρδιολογίας, Σαντζέι Σάρμα, που συνεργάστηκε τον Κρίστιαν Έρικσεν στην Τότεναμ, τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Δανός δύσκολα θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Ο καθηγητής καρδιολογίας Σαντζέι Σάρμα συνυπήρξε με τον 29χρονο άσο στην Τότεναμ και πλέον είναι πρόεδρος της επιτροπής καρδιολόγων της αγγλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, όπως και καθηγητής στο πανεπιστήμιο St Georges’ του Λονδίνου, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την υγεία και τη μετέπειτα ζωή του Έρικσεν, αλλά εξέφρασε πολύ σοβαρές αμφιβολίες για το αν θα να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

«Προφανώς κάτι πήγε πολύ άσχημα. Οι γιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Το ερώτημα όμως είναι τι συνέβη και γιατί συνέβη. Μιλάμε για έναν παίκτη που προφανώς κάνει συνεχώς εξετάσεις, άρα πώς προέκυψε αυτή η ανακοπή καρδιάς; Πάντως το γεγονός ότι έχει τις αισθήσεις του και είναι σταθερός είναι θετικό, τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά», δήλωσε αρχικά και προσέθεσε: «Δεν ξέρω αν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ ωμός, ο Κρίστιαν πέθανε σήμερα, για λίγα λεπτά βέβαια, αλλά πέθανε και επανήλθε. Θα του επέτρεπε ένας γιατρός να ξαναπαίξει μπάλα; Η απάντηση είναι όχι. Τα καλά νέα είναι πως ο Κρίστιαν είναι ζωντανός, αλλά τα άσχημα πως μάλλον η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Δεν ξέρω αν θα παίξει ξανά επαγγελματικά. Στην Αγγλία πάντως δεν θα έπαιζε. Είμαστε πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα»

 Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE