Στο Νοσοκομείο 77χρονος - Ανασύρθηκε από το νερό αναίσθητος σε παραλία στην Αγία Νάπα

Στο Νοσοκομείο 77χρονος - Ανασύρθηκε από το νερό αναίσθητος σε παραλία στην Αγία Νάπα

Aναίσθητος άνδρας εντοπίστηκε από τους ναυαγοσώστες σε παραλία στην Αγία Νάπα.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Παραλιών: «Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι συνάδελφοι μας στην παραλία Nissi Beach στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα σήμερα 11/06 και ώρα 13.30 περίπου, ανασύρθηκε από το νερό αναίσθητος, ηλικιωμένος αλλοδαπός, ηλικίας 70 περίπου ετών.

Στο θύμα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και οξυγόνο) ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου. Π.Ε.Ε.Ν.Π».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE