LIFESTYLE

Έκτορας Μποτρίνι: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Μαργαρίτα του MasterChef – Το «μαγειρικό παιδί» του

Έκτορας Μποτρίνι: Η τρυφερή ανάρτηση για τη Μαργαρίτα του MasterChef – Το «μαγειρικό παιδί» του

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη έγινε η πρώτη ελληνίδα MasterChef, καθώς κέρδισε στον μεγάλο τελικό τον Διονύση Σαρακίνη και σήμερα, μια μέρα μετά, ο Έκτορας Μποτρίνι, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είπε τα καλύτερα για το «μαγειρικό παιδί» του.

«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν» έγραψε ο γνωστός σεφ.

«Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαία ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!» συμπλήρωσε.

Η ανάρτηση που έκανε ο Έκτορας Μποτρίνι:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official)

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top