Ακόμη μια τραγωδία στη Λεμεσό: Νεκρός 32χρονος μετά την πυρκαγιά σε οικία - Οι πρώτες πληροφορίες
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2).
Την επανάστασή της έκανε μαθήτρια στην Καλιφόρνια, κατά την αποφοίτησή της από το σχολείο, κρατώντας πανό, στο οποίο αναγραφόταν η φράση: «Οι βιαστές δεν ανήκουν στην αποφοίτηση».
Με την πράξη της η μαθήτρια στόχευε να στηλιτεύσει τη διεύθυνση του σχολείου που άφησε μαθητές, οι οποίοι είχαν προβεί σε σεξουαλική επίθεση, να παραστούν στην τελετή.
«Ήθελα να δείξω ότι δεν μπορεί να είναι ανεκτοί εκείνοι που έχουν προβεί σε κινήσεις σεξουαλικής βίας», τόνισε η 18χρονη Σοφία Ρόζι, σε email προς τη διεύθυνση του σχολείου.
«Ακούγαμε τους διευθυντές να διαβάζουν ονόματα μαθητών που έχουν προβεί σε σεξουαλικές επιθέσεις και από κάτω εμείς το κοινό, οι εκατοντάδες που τους χειροκρότησαν», σημείωσε ακόμη.
Η Ρόζι ανήκει σε κίνημα που δημιουργήθηκε στο σχολείο για την προστασία κοριτσιών που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής επίθεσης, ενώ βάλει κατά του σχολείου που άφησε όσους έχουν κατηγορηθεί για απρεπείς ενέργειες να παρεβρεθούν στην τελετή αποφοίτησης.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις