ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μείωση στα κρούμσατα - 392 οι διασωληνωμένοι, 24 θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μείωση στα κρούμσατα - 392 οι διασωληνωμένοι, 24 θάνατοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 808, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 410.166 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 38 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.681 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 24, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.301 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 392 (63.4% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 86.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.510 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 129 (ημερήσια μεταβολή -22.29%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 159 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 43 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Φθάνει στην Κύπρο η ΝτιΚάρλο - Συναντάται με ηγέτες τη Δευτέρα

Η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, θα τύχει ενημέρωσης από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματεά του ΟΗΕ στην Κύπρο, Κόλιν Στιούαρτ, προτού ξεκινήσει τις επαφές της με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE