ΚΟΙΝΩΝΙΑ

'Πυροβολούν' τον υπ.Υγείας οι νοσηλευτές - 'Εκδικητικά στοχοποιούν 5 νοσηλεύτριες' -ΒΙΝΤΕΟ

'Πυροβολούν' τον υπ.Υγείας οι νοσηλευτές - 'Εκδικητικά στοχοποιούν 5 νοσηλεύτριες' -ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις αλλά και οι δηλώσεις μελών της ΠΑΣΥΝΟ σε σχέση με το ζήτημα που έχει προκύψει με την πειθαρχική έρευνα στην οποία υπόκεινται 5 μέλη της, αναφορικά με την άρνηση εκτέλεσης καθηκόντων στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΠΑΣΥΝΟ η απόφαση για τη 12ωρη απεργία -στην οποία κατέρχεται σήμερα Δευτέρα- λήφθηκε από την ίδια τη συντεχνία αφού οι νοσηλευτρίες ακολουθούσαν τις οδηγίες της όμως ο υπουργός Υγείας διέταξε την πειθαρχική έρευνα τους. 

Τις προηγούμενες ημέρες η ΠΑΣΥΝΟ εκτόξευσε καταγγελίες εναντίον του Υπουργού Υγείας, για παρέμβαση στο δικαίωμα τού συνδικαλίζεσθαι, ενώ τον κάλεσε να αποσύρει όλες τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την εκδίκαση παραπτωμάτων κατά των νοσηλευτριών.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις 'Ο αυταρχικός τρόπος που λειτουργά το Υπουργείο αλλά και το Νοσοκομείο Αθαλάσσας δεν πρέπει να περάσει' ενώ συμπλήρωσαν λέγοντας 'Αρκετά θέματα και σκάνδαλα προβλήθηκαν πολλάκις και δε βλέπουμε λύσεις, ενώ έρχονται τώρα εκδικητικά να στοχοποιήσουν τις νοσηλεύτριες και τη συντεχνία'. 

Στη συνέχεια άλλο μέλος της συντεχνίας δήλωσε στη κάμερα τα ακόλουθα: 'Αυτό που γίνεται είναι παράτυπο και θα έχει αντίκτυπο σε όλο το συνδικαλιστικό κόσμο, οι 5 κοπέλες άδικα στοχοποιήθηκαν. Ο αγώνας γίνεται και για τις 5 κοπέλες, στις οποίες είμαστε δίπλα τους αλλά και για ολόκληρο το συνδικαλιστικό κόσμο'.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί: 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top