Μεγιστάνας πλήρωσε πορνοστάρ 6,9 εκατ ευρώ για να την έχει για 15 χρόνια

Μεγιστάνας πλήρωσε πορνοστάρ 6,9 εκατ ευρώ για να την έχει για 15 χρόνια

Κινέζος μεγιστάνας προσέλαβε διάσημη Ιαπωνέζα πορνοστάρ ως βοηθό του για 15 χρόνια, δίνοντάς της 6,9 εκατ. ευρώ ως αμοιβή.

Η διάσημη στην Κίνα Misaki έχει πέντε εκατομμύρια followers στο Weibo, το κινέζικο twitter.

Η κίνηση του μυστήριου Κινέζου μεγιστάνα, θυμίζει κάτι από την διάσημη ταινία της δεκαετίας του '90, Pretty Woman, όπου ο Edward (Gere) προσφέρει στην Vivian (Julia Roberts) αγορές, λεφτά και την αγάπη του.

Η μισή Ιαπωνέζα και μισή Ρωσίδα διάσημη 22χρονη πορνοστάρ, πρόσφατα εμφανίστηκε σε event στο Πεκίνο με μαζί με έναν άνδρα που φορoύσε μάσκα.H Rola Misaki, εμφανίζεται να αγκαλιάζει τον άνδρα που πιστεύεται πως είναι ο Κινέζος μεγιστάνας.

Το ψευδώνυμο του μεγιστάνα είναι "Serious Brother", ενώ είναι γνωστός για τις σπατάλες του στην βιομηχανία του θεάματος. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο που «ράγισε» το αφήγημα της διαφάνειας και άφησε το Προεδρικό εκτεθειμένο - Ρωγμές στο κυβερνητικό μέτωπο

Το βίντεο που «ράγισε» το αφήγημα της διαφάνειας και άφησε το Προεδρικό εκτεθειμένο - Ρωγμές στο κυβερνητικό μέτωπο

Η διαρροή του επίμαχου βίντεο στην πλατφόρμα Χ, από λογαριασμό με το όνομα «Emily Thompson», δεν αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο πολιτικής φθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE