Υπόθεση κυβείας διερευνά ο ΟΠΕ Πάφου - Aπαγορευτικό διάταγμα σε 36χρονη για τυχερά παιχνίδια

Υπόθεση κυβείας διερευνά ο ΟΠΕ Πάφου - Aπαγορευτικό διάταγμα σε 36χρονη για τυχερά παιχνίδια

Υπόθεση κυβείας και έκδοση διερευνά η Αστυνομία Πάφου, ενώ εκδόθηκε απαγορευτικό διάταγμα σε 36χρονη για ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 11 Απριλίου μέλη του ΟΠΕ Πάφου έκαναν έφοδο δυνάμει δικαστικού εντάλματος σε κατοικία στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ στην Πάφο και εντόπισαν εντός της κατοικίας οκτώ πρόσωπα που επιδίδονταν σε κυβεία δηλαδή ποκεριζέ. Υπεύθυνη του διαμερίσματος ήταν γυναίκα, ηλικίας 36 ετών. 

Σήμερα καταχωρήθηκε εναντίον των οκτώ προσώπων υπόθεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου  και ορίστηκε ακρόαση στις 24 Ιουνίου 2021. Επίσης έγινε αίτηση, σύμφωνα με την οποία εκδόθηκε απαγορευτικό διάταγμα προς την 36χρονη, βάση του οποίου απαγορεύεται στην ίδια ή σε αντιπροσώπους της να ασχολείται με τυχερά παιγνίδια και οποιουδήποτε είδους τυχερών παιχνιδιών καζίνο. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΟΠΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Σάββα Αγγελίδη: Τα όποια θέματα πρέπει να επιλυθούν μεταξύ ανεξάρτητων θεσμών - «Αναμενόμενη η κριτική των κομμάτων»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα περί παραίτησης του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα, διευκρινίζοντας ότι δεν υπέβαλε ο ίδιος παραίτηση, παρά τις σχετικές φήμες.

BEST OF TOTHEMAONLINE