ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΑΛΙ: Αναμένεται η κατάθεση του 20χρονου για τα αίτια της σφοδρής σύγκρουσης – Φαίνεται να επιχείρησε στροφή δεξιά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΑΛΙ: Αναμένεται η κατάθεση του 20χρονου για τα αίτια της σφοδρής σύγκρουσης – Φαίνεται να επιχείρησε στροφή δεξιά

Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της θανατηφόρας σύγκρουσης που σημειώθηκε την Πέμπτη 3 Ιουνίου στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου.

Από το θανατηφόρο δυστυχώς έχασε τη ζωή του ο 20χρονος Ανδρέας Χριστοδούλου από το Πέρα Χωριό Νήσου, ο οποίος οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκε με το όχημα 20χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές αναμένουν όταν ο 20χρονος λάβει εξιτήριο να προχωρήσουν με κατάθεση του, έτσι ώστε να έχουν μια σαφή εικόνα για τις συνθήκες του τροχαίου.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες έχει διαφανεί ότι ο 20χρονος οδηγός επιχείρησε στροφή δεξιά όταν σχεδόν μετωπικά συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα του 21χρονου Ανδρέα.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία απευθύνει έκκληση προς οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, όπως επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802023, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στο τηλέφωνο 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε έξι πρόσωπα - Εντοπίστηκαν από την Αστυνομία να διαμένουν παράνομα στη Δημοκρατία

Eurovision 2024: Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός - Διαγωνίζεται η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το Zari

Μονή Αββακούμ: Κλητεύθηκαν όλοι οι μοναχοί στην Ανακριτική Επιτροπή - Ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά της Αρχιεπισκοπής - Ποιος ο λόγος

Χειροπέδες σε ζευγάρι για ναρκωτικά - Σακουλάκια και κάνναβη σε σπίτι 70χρονου - Φωτογραφία

Μπήκαν οι αυξήσεις στο χοιρινό - «Ξεπούλησε» το αρνάκι το Πάσχα παρά τις υψηλές τιμές

Κέντρα αναψυχής: Η νέα τάση που «εκπλήσσει» τους ιδιόκτητες - «Καμπανάκι» για την βιωσιμότητα αρκετών επιχειρήσεων



Επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Μητσοτάκη πριν τη συνάντηση με Ερντογάν - Στην ατζέντα και το Κυπριακό

Επικοινωνία Χριστοδουλίδη - Μητσοτάκη πριν τη συνάντηση με Ερντογάν - Στην ατζέντα και το Κυπριακό

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας είχε χθες το απόγευμα ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top