Τατάρ: Η πανδημία έτυχε επιτυχούς διαχείρισης

Τατάρ: Η πανδημία έτυχε επιτυχούς διαχείρισης

Η πανδημία έτυχε επιτυχούς διαχείρισης και η κατά καιρούς αύξηση στον αριθμό των περιστατικών COVID-19 χρησιμοποιείται για άδικη προπαγάνδα, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ.


Πρόσθεσε πως με τη μείωση στον αριθμό των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες, δημιουργήθηκε το κατάλληλο πλαίσιο για το άνοιγμα των σημείων διέλευσης ως αποτέλεσμα της εργασίας της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Υγεία, του "υπουργείου υγείας" και της "επιτροπής" για τις μεταδοτικές νόσους.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Τατάρ ανέφερε πως ο αριθμός των περιστατικών COVID-19 και των θανάτων στις ελεύθερες περιοχές είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερος από ότι στα κατεχόμενα. "Όταν το συγκρίνουμε αυτό με τον πληθυσμό βλέπουμε ότι η τδβκ είναι πιο πετυχημένη στον αγώνα κατά της COVID-19", ανέφερε.

Ανέφερε πως είναι σημαντικό να δίδεται προσοχή στην υγεία και στην ευημερία του κόσμου, των εμπόρων και της οικονομίας, να τηρούνται προσεκτικά οι κανόνες υγιεινής καθώς και το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Εξέφρασε ικανοποίηση γιατί το εμβόλιο Sinovac έχει περιληφθεί σε αυτά που ενέκρινε ο ΠΟΥ.

Επίσης ευχαρίστησε την "κυβέρνηση", τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας για τα μέτρα που λαμβάνονται στον αγώνα κατά της COVID-19 και τον κόσμο για την κατανόησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE