Στο κρεβάτι του πόνου η πιο αγαπημένη γιαγιά της showbiz! Τραυματίστηκε και της συνέστησαν ακινησία

Στο κρεβάτι του πόνου η πιο αγαπημένη γιαγιά της showbiz! Τραυματίστηκε και της συνέστησαν ακινησία

Ενα εργατικό ατύχημα έστειλε στο νοσοκομείο την αγαπημένη γιαγιά της showbiz.

Ενεργή ηθοποιός και συγγραφέας, στα 81 της χρόνια η Τιτίκα Σαριγκούλη αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση που της έκανε ο σκηνοθέτης Τάσος Μπουλμέτης να αναλάβει έναν μικρό, πλην όμως χαρακτηριστικό ρόλο στη νέα ταινία του «Νοτιάς», με την οποία επιστρέφει στα καλλιτεχνικά δρώμενα 12 χρόνια μετά την «Πολίτικη κουζίνα».

Δυστυχώς, η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ηλικιωμένης ηθοποιού, η οποία χτύπησε στη διάρκεια των γυρισμάτων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι. 

Η συνέχεια τη βρήκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα στον χόνδρο. Επειδή η Τιτίκα είναι μεγάλη για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τής συνέστησαν ακινησία ώστε να δέσει μόνο του το τραύμα.

Η γνωστή ηθοποιός έχει επιστρέψει πλέον στο σπίτι της, όπου αναρρώνει έχοντας δίπλα της αγαπημένα της πρόσωπα και φυσικά τις γάτες της που δεν αποχωρίζεται ποτέ. Σιδερένια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Θρήνος για τον 22χρονο Ντανιέλ - Στο κεφάλι το μοιραίο χτύπημα από την πτώση πασσάλου - Δείτε φωτογραφία

Με μια τραγωδία σημαδεύτηκε το Πάσχα του 2025 αφού έχασε τη ζωή του, έπειτα από πτώση πασσάλου, ο 22χρονος Ντανιέλ Κρίστιαν Φρατιλέσκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE