ΔΙΕΘΝΗ

Τζο Μπάιντεν: Θύελλα μετά από σχόλιο σε 9χρονο κορίτσι - «Μοιάζεις με 19χρονη» (βίντεο)

Τζο Μπάιντεν: Θύελλα μετά από σχόλιο σε 9χρονο κορίτσι - «Μοιάζεις με 19χρονη» (βίντεο)

Ήταν ένα ακόμη λεκτικό ατόπημα του Δημοκρατικού προέδρου των ΗΠΑ - Σάλος στο Twitter από τις δηλώσεις του

Πολλές φορές μυρίζει τα μαλλιά κοριτσιών και τις φιλάει στοργικά στο κεφάλι σε σημείο που εύκολα μπορεί να τον παρεξηγήσει κανείς. Αυτή τη φορά όμως, ο 78χρονος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, έκανε ένα άκομψο σχόλιο σ΄ένα κοριτσάκι του δημοτικού σχολείου λέγοντάς της -στη διάρκεια ομιλίας του- ότι μοιάζει με 19χρονη.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, o Τζο Μπάιντεν... ξαναχτυπά κάνοντας περίεργες παρατηρήσεις στη διάρκεια της χθεσινής ομιλίας του στην στρατιωτική βάση «Joint Base Langley-Eustis» στη Βιρτζίνια.

Εκατοντάδες χρήστες του Twitter έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για τα ανατριχιαστικά σχόλιά του απευθυνόμενος στο εννιάχρονο κορίτσι ενώ άλλοι τον υπερασπίστηκαν επισημαίνοντας ότι απλά ήταν «κοινωνικά αδέξιος».

Το 2019, ο Μπάιντεν είχε δηλώσει σχετικά με τα όσα του προσάπτουν για την συμπεριφορά του απέναντι σε κορίτσια ότι «δεν πιστεύει» ότι έχει ενεργήσει ποτέ «ανάρμοστα» κι ότι δεν είχε «ουδέποτε πρόθεση να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα».

«Λατρεύω αυτά τα κοκαλάκια στα μαλλιά σου, φίλη», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ από το βήμα απευθυνόμενος στο εννιάχρονο κορίτσι, που καθόταν στο πλάι της σκηνής πιθανότατα μαζί με τους γονείς του.

«Σας λέω, κοιτάξτε την, μοιάζει με κοπέλα 19 ετών, κάθεται εκεί σαν μια μικρή κυρία με τα πόδια σταυρωμένα», συνέχισε να λέει ο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που προλόγισε τον Τζο Μπάιντεν προτού ξεκινήσει την ομιλία του. Το όνομά της όπως και αυτό του κοριτσιού δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.

«Για τους ανθρώπους του προέδρου... υπάρχει ένας λόγος που δεν τον αφήνουν να μιλάει συχνά μπροστά στις κάμερες συχνά», δήλωσε ένας χρήστης του twitter. «Αυτό θα ήταν πρωτοσέλιδο στους New York Times και το βασικό θέμα στο CNN επί δύο εβδομάδες αν το είχε κάνει ο Τραμπ», σχολιάζει άλλος. «Είναι κοινωνικά αδέξιος. Λέει ότι προσπαθεί να είναι γλυκός», έγραψε ένας τρίτος χρήστης στο Twitter.

Πάντως από το επιτελείο του Αμερικανού προέδρου, κανείς δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε σχόλιο.

Δείτε τις δημοσιεύσεις:

 

 

Πηγή: Πρωτο Θεμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top