ΕΛΛΑΔΑ: Τον βρήκαν νεκρό από έμφραγμα - Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν

ΕΛΛΑΔΑ: Τον βρήκαν νεκρό από έμφραγμα - Είχε κάνει το εμβόλιο 12 ώρες πριν

Πληροφορίες αναφέρουν οτι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Στο μικροσκόπιο των ειδικών μπαίνει ο θάνατος ενός 62χρονου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος πέθανε χθες, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο κέντρο υγείας της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 62χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισε νεκρό.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα. Συγγενείς του ζητούν να διερευνηθεί αν ο εμβολιασμός του σχετίζεται με τα αίτα που του προκάλεσαν το έμφραγμα. Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν οτι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πηγή: TheNewspaper.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE