Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 σήμερα διενεργήθηκαν συνολικά 3.688 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση.
Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 704 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και ένα υποστατικό, στην Λεμεσό δεν προέκυψαν καταγγελίες έπειτα από 585 ελέγχους και στη Λάρνακα έγινα 603 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών.
Εξάλλου, στην Αμμόχωστο διενεργήθηκαν 686 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών, ενώ στην Πάφο 414 έλεγχοι με 7 καταγγελίες πολιτών.
Στην επαρχία Μόρφου δεν έγιναν καταγγελίες ενώ διενεργήθηκαν 309 έλεγχοι.
Στο μεταξύ, το Τμήμα Τροχαίας διενήργησε 385 ελέγχους χωρίς καταγγελίες, ενώ 48 έλεγχοι διενεργήθηκαν από τη Λιμενική Αστυνομία, η οποία δεν διαπίστωσε παραβιάσεις.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




