ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έκλεψαν 21,450 ευρώ από 51χρονο - Του τα άρπαξαν μέσα από το ξεκλείδωτο βαν του

Έκλεψαν 21,450 ευρώ από 51χρονο - Του τα άρπαξαν μέσα από το ξεκλείδωτο βαν του

Την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από σταθμευμένο αυτοκίνητο διερευνά η Αστυνομία

Συμβουλές από Αστυνομία για πρόληψη περιστατικών κλοπής από αυτοκίνητα

Την κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού που είχε αφήσει στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του κατήγγειλε σήμερα στην Αστυνομία, άνδρας ηλικίας 51 ετών. Την υπόθεση κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο 51χρονος κατήγγειλε στο ΤΑΕ, την κλοπή της περιουσίας του, γύρω στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής. Λίγο νωρίτερα, στις 8.00 η ώρα, σύμφωνα με την καταγγελία του 51χρονου, ο ίδιος άφησε στο αυτοκίνητό του, μέσα σε τσαντάκι, το χρηματικό ποσό των 21,450 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα.

Το αυτοκίνητο, τύπου βαν, βρισκόταν σταθμευμένο και ξεκλείδωτο, σε ανοιχτό χωράφι, σε κατοικημένη περιοχή της Λεμεσού, ενώ ο 51χρονος είχε τοποθετήσει το τσαντάκι με τα χρήματα, πίσω από τη θέση του οδηγού, μεταξύ της θέσης οδηγού και του διαχωριστικού του χώρου εμπορευμάτων.

Μέσα στο τσαντάκι, το οποίο περιγράφεται ως ανδρικό, δερμάτινο, μαύρου χρώματος, τσαντάκι χειρός, βρίσκονταν επίσης μία επαγγελματική και μία κανονική άδειας οδήγησης, τέσσερις τραπεζικές επιταγές και δύο τραπεζικές πιστωτικές κάρτες.

Η Αστυνομία, για σκοπούς πρόληψης παρόμοιων περιστατικών κλοπής, προτρέπει το κοινό, οδηγούς και επιβάτες οχημάτων, όπως ουδέποτε αφήνουν εντός του οχήματός τους, ακόμη και όταν αυτό είναι κλειδωμένο, χρήματα ή άλλα αντικείμενα αξίας.

Τονίζεται επίσης ότι, με τη στάθμευση του οχήματος, ακόμη και σε περίπτωση ολιγόλεπτης στάσης, θα πρέπει να αφαιρούνται τα κλειδιά, να κλείνονται πλήρως τα τζάμια και το όχημα να κλειδώνεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top