ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εντατικές έρευνες Αρχηγείου για σοβαρή καταγγελία από το Υπουργείο Υγείας για απάτη πάνω του ενός εκατομμυρίου με rapid test

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εντατικές έρευνες Αρχηγείου για σοβαρή καταγγελία από το Υπουργείο Υγείας για απάτη πάνω του ενός εκατομμυρίου με rapid test

Όπως αποκάλυψε το ThemaOnline σε χθεσινό του δημοσίευμα υπάρχει καταγγελία στο ΤΑΕ Αρχηγείου για σοβαρή υπόθεση απάτης του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα νέες πληροφορίες φτάνουν στην ιστοσελίδα μας, όπου αναφέρουν ότι η εν λόγω καταγγελία από Λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας έχει ολοκληρωθεί σήμερα Τρίτη 25 Μαϊου και αρχίζουν οι εντατικές έρευνες από το ΤΑΕ Αρχηγείου.

Όπως πληροφορούμαστε οι έρευνες βρίσκονται σε αρχικό στάδιο και το ΤΑΕ Αρχηγείου εξετάζει υπόθεση πλαστογραφίας, απόπειρας απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κυκλοφορία με πλαστά έγγραφα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε εναντίον φυσικού και νομικού προσώπου, έγινε εισαγωγή προϊόντων στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα, με σκοπό τη συμμετοχή σε διαγωνισμό για την διενέργεια rapid test που οργανώνει το Υπουργείο Υγείας και αγγίζει τα 1,800,000 ευρώ.

Το εν λόγω πρόσωπο φέρεται να προσπάθησε να προμηθεύσει το Υπουργείο με προϊόντα- «μαϊμού».

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή καταγγελία, με τις Αρχές να αρχίζουν άμεση διερεύνηση, ενώ πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι στην καταγγελία εμπλέκεται συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο και θα διερευνηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Έντονες αντιδράσεις για την κατάσταση στη Γάζα - Οι κραυγές απόγνωσης και η αμετακίνητη θέση Νετανιάχου

Με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα για τα όσα συμβαίνουν στη Γάζα και με τις εικόνες εξαθλιωμένων παιδιών να κάνουν τον γύρο του κόσμου, την ίδια ώρα, που ο Βενιαμίν Νετανιάχου παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

BEST OF TOTHEMAONLINE