Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας έγινε καταγγελία εναντίον ενός φυσικού και ενός νομικού προσώπου, που φέρεται να εισήγαγε στην Κύπρο προϊόντα με πλαστά έγγραφα ώστε να συμμετάσχει στο διαγωνισμό για τη διενέργεια των rapid test.
Oι πληροφορίες του ThemaOnline αναφέρουν πως λειτουργοί του Υπουργείου Υγείας στις καταθέσεις τους εμπλέκουν συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ φαίνεται πως προσπάθησαν να εφοδιάσουν/προμηθεύσουν το Υπουργείο και με προϊόντα- «μαϊμού».
Η υπόθεση δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρή και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες μέρες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




