Έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Έκτακτο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης αναχωρεί το βράδυ της Κυριακής για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας, ανάμεσα σε άλλα θέματα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα απασχολήσουν οι δράσεις της ΕΕ στο πλαίσιο των προσπαθειών για αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, όπως το εμβολιαστικό πρόγραμμα και το πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό, η Κλιματική Αλλαγή, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή και οι Εξωτερικές Σχέσεις της ΕΕ και πιο συγκεκριμένα, ζητήματα που αφορούν τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύει στις Βρυξέλλες ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

ΠτΔ: Θα εκφράσει ετοιμότητα της ΚΔ για δράσεις για Ουκρανία κατά Προεδρία ΕΕ σε Ζελένσκι

Την ετοιμότητα της Λευκωσίας να υλοποιήσει αριθμό δράσεων σε σχέση με την Ουκρανία κατά την Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ θα παρουσιάσει ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο Κίεβο, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE