ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Jasmine Gastro-cocktail bar - Ο απόλυτος προορισμός στη Λακατάμια

Jasmine Gastro-cocktail  bar - Ο απόλυτος προορισμός στη Λακατάμια

Το Jasmine Gastro-cocktail bar ομολογουμένως κάνει μια ανατρεπτική εμφάνιση και προτείνει μια σειρά οικείων γεύσεων από την μεσογειακή κουζίνα και πολλά στοιχεία από την εντοπιότητα των υλικών στο νησί της Κύπρου.. Ο έντονος petrol χρωματισμος σε συνδυασμό με μια minimal αισθητική προσέγγιση ,έχουν να παρουσιάσουν μια καθηλωτική ατμόσφαιρα!

Μία πλούσια λίστα κρασιών επιμελημένη από τον wine director & restaurant manager Αγιασιώτη Γιώργο με τον executive Chef Γιαννη Στανιτσα και την δημιουργική ομάδα Bar του Δημήτρη Παπαϊωάννου , δομούν μια σχεδόν άρτια fine dining παράσταση.


Ο γεμάτος εικόνες και παραστάσεις έλληνας δημιουργός Γιάννης Στανίτσας δείχνει να ανακτά το μαγειρικό κέφι του προτείνοντας την γνωστή πολυσυλλεκτική κουζίνα του, καταργώντας σύνορα, μπλέκοντας παραδόσεις και ιδέες και δημιουργώντας πιάτα πιο εκφραστικά από ποτέ. Ο Chef ποτέ δεν φοβόταν τις γευστικές και αρωματικές εντάσεις, φέτος όμως γίνεται αντιληπτό πιο ξεκάθαρα από κάθε άλλη φορά ακόμη και στο πιο «mainstream» πιάτο του , ένα φιλέτο λαβρακι με παραδοσιακό τραχανά συνοδευόμενο μια κρέμα lime και μυρωδικά.


Σε όλο το φάσμα της δημιουργικότητας του σειρά έχει και μία Γαλλική πάπια “Moulard” καραμελιζέ με πέντε μπαχαρικά χαρουπόμελο και πουρέ από πράσινο μήλο.. Και στα πρωινά σειρά έχει ένα άκρως συναρπαστικό και βαθιάς νοστιμιάς Brunch .


Πολλές διαφορετικές παρασκευές σε αυγά καθώς επίσης και μια παραδοσιακή χειροποίητη χορτόπιτα με μυρωδικά και άγρια χόρτα από τον τόπο ,συνθέτουν μια εξαιρετική και πολυδιάστατη πρόταση.Μια ευφάνταστη focassia Pugliese με χαλούμι Λούντζα και πατέ απο λιαστή ντομάτα αναδεικνύουν το μαγειρικό του ταπεραμέντο. Γλυκές αλχημείες που απαρτίζονται από μία κρύα σούπα φρούτων,mousse ταχίνι με πράσινο μήλο, καθώς επίσης και η τριλογία σοκολάτας αποπνέουν σε έναν αέρα δημιουργίας και απόλαυσης..!


Το παζλ συμπληρώνει το bar.Η ευφάνταστη & δημιουργική ομάδα τoυ bar είναι ετοιμη να σας υποδεχθεί σε ενα open bar με γεύσεις απο ολο τον κόσμο . Καινοτόμες και μοντέρνες τεχνικές υπό την επιμέλεια του Δημήτρη Παπαϊωάννου, οδηγούν σε μια διαφορετική γευστική προσέγγιση .Signature cocktails με Aφρό κυδώνι, καραμέλα από κόκκινα φρούτα, βρώσιμά ροδοπέταλα, περγαμόντο, μανταρίνι και βότανα της περιοχής συνθέτουν την απόλυτη γευστική αρμονία.!Classic cocktails σε μια διαφορετική εκδοχή και πρόταση συνθέτουν έντονες εικόνες από το παρελθόν!

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν σε ένα ταξίδι με προορισμό την γεύση !!!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top