ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Μεταφέρονται στο εξωτερικό οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ: Μεταφέρονται στο εξωτερικό οι δύο υπάλληλοι της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν σοβαρά

Σοβαρή χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας των 2 υπαλλήλων της ΑΗΚ που τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε έκρηξη σε υποσταθμό στα Λατσιά.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι αποφασίστηκε να μεταφερθούν σε χώρα του εξωτερικού για εξειδικευμένη θεραπεία. Η μεταφορά αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί.

Η κ. Παπαδοπούλου είπε ότι συνεχίζονται οι έρευνες από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας και την Αστυνομία για τα ακριβή αίτια της έκρηξης. Έρευνα διεξάγει και επιτροπή της ΑΗΚ.

Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 11:20, την ώρα που οι δύο υπάλληλοι εκτελούσαν προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE