ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ: Αεροπορικά και διαμονή με κάτω από 80€ - Που θα πάτε διακοπές σε τιμές ‘χώμα’

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ: Αεροπορικά και διαμονή με κάτω από 80€ - Που θα πάτε διακοπές σε τιμές ‘χώμα’

Αδημονούν οι Κύπριοι για τις καλοκαιρινές διακοπές και αυτό μπορεί εύκολα να διαφανεί από τις προσπάθειες που γίνονται για κρατήσεις τόσο εντός, αλλά και ιδιαίτερα εκτός Κύπρου.

Η εξέλιξη της πανδημίας, τα σκληρά περιοριστικά μέτρα των τελευταίων 14 μηνών αλλά και η ψυχολογική -και όχι μόνο- κόπωση των συμπατριωτών μας ψάχνουν τη διέξοδο στις επερχόμενες καλοκαιρινές διακοπές, με τις επιλογές να δίνουν και να παίρνουν.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Εμείς σαν ThemaOnline, αφουγκραζόμενοι αυτή την τάση, αλλά και τους χαλεπούς -οικονομικά- καιρούς που διέπουν τους συμπολίτες μας ψάξαμε και βρήκαμε κάποια από τα πιο οικονομικά πακέτα διακοπών για να σας παρουσιάσουμε. Αν και οι οικονομικές επιλογές είναι αρκετές, το ‘πορτοφόλι’ του καθενός διαφέρει.

Γι’αυτό και μεις ξεχωρίσαμε 3-4 περιπτώσεις πακέτων διακοπών (τα οποία δηλαδή περιλαμβάνουν τόσο αεροπορικά εισιτήρια, όσο και διαμονή σε κατάλυμα -συνήθως ξενοδοχείο) και οι τιμές τους ανά άτομο βρίσκονται κάτω από τα 80€. Καθόλου άσχημα.

Αρχικά μπορείτε να ταξιδέψετε στα πανέμορφα Χανιά της Κρήτης. Μια εξόρμηση 3 ημέρες (2 βράδια) που θα σας κοστίσει... μόλις 39€ ανά άτομο. Και αν οι μέρες μοιάζουν λίγες, δίνεται η επιλογή και της Ρόδου. Πακέτα για Ρόδο που κλειδώνουν για 5 ημέρες (4 βράδια) με την τιμή ανά άτομο να ανέρχεται στα 75€.

Όμως αν ο εγκλεισμός σας έχει σοκάρει σε βαθμό που η Ελλάδα δεν είναι αρκετά... μακριά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, προσφέρεται σαν λύση και η Ιταλία! Συγκεκριμένα αν ψάχνεται το κέντρο του πολιτισμού, η πρωτεύουσα Ρώμη αποτελεί ιδανική επιλογή με την εξόρμηση 5 ημερών (4 βράδια) να κοστίζει 79€.

Τώρα εάν προτιμάτε να μεταφερθείτε στην καρδιά της μόδας, σίγουρα τα μάτια θα στραφούν προς το Μιλάνο. Με το μπάτζετ να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα (75€) και για 4 μερούλες (3 βράδια) μπορείτε να ζήσετε από κοντά τη μαγεία των οίκων μόδας και την αίσθηση φινέτσας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top