ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Έμπας

Βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Έμπας

Βραβεία σε διαγωνισμούς εξασφάλισε το Δημοτικό Σχολείο Έμπας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, εξασφάλισε τρία βραβεία στον Παγκύπριο Διαγωνισμό «200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση του 1821: Αναδιφώ το παρελθόν, ενατενίζω το μέλλον».


Το μοναδικό βραβείο που δόθηκε στην κατηγορία «Τραγούδι» με τίτλο: «Της Ρωμιοσύνης η Γενιά»  με υπεύθυνες δασκάλες τη  Μαρίνα Ματθαίου, και Βασιλική Παπαντωνίου απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Έμπας. Συμμετείχαν οι μαθήτριες: Ήριδα Βανέζη (Στ’2), Ελένη Κάιζερ (Στ’2), Έλενα-Χαρά Δημητρίου (Στ’2), Άννα-Μαρία Στύλιου Κώστα (Στ’1), Ελευθερία Χαραλάμπους (Στ’1). 

Επίσης το Σχολείο εξασφάλισε το Β’ βραβείο στην κατηγορία «Ποίηση» με το ποίημα «200 χρόνια από την επανάσταση του 1821» του μαθητή Λεωνίδα Παναγιώτου της Δ’1 τάξης, με υπεύθυνη δασκάλα τη Μαρίνα Ματθαίου.

Το Δημοτικό Σχολείο Έμπας έλαβε και Β’ βραβείο στην κατηγορία «Παραμύθι» με το παραμύθι «Η ευχή της μάνας» με το παραμύθι της μαθήτριας Νεφέλης Φακοντή της Δ’1 τάξης με υπεύθυνη δασκάλα τη Μαρίνα Ματθαίου .

Το Δημοτικό Σχολείο Έμπας εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Έμπας για την αμέριστη και συνεχή στήριξη και υποστήριξη που παρέχει στο σχολείο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top