Βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Έμπας

Βραβεία για το Δημοτικό Σχολείο Έμπας

Βραβεία σε διαγωνισμούς εξασφάλισε το Δημοτικό Σχολείο Έμπας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση, εξασφάλισε τρία βραβεία στον Παγκύπριο Διαγωνισμό «200 χρόνια από την Εθνική Επανάσταση του 1821: Αναδιφώ το παρελθόν, ενατενίζω το μέλλον».


Το μοναδικό βραβείο που δόθηκε στην κατηγορία «Τραγούδι» με τίτλο: «Της Ρωμιοσύνης η Γενιά»  με υπεύθυνες δασκάλες τη  Μαρίνα Ματθαίου, και Βασιλική Παπαντωνίου απέσπασε το Δημοτικό Σχολείο Έμπας. Συμμετείχαν οι μαθήτριες: Ήριδα Βανέζη (Στ’2), Ελένη Κάιζερ (Στ’2), Έλενα-Χαρά Δημητρίου (Στ’2), Άννα-Μαρία Στύλιου Κώστα (Στ’1), Ελευθερία Χαραλάμπους (Στ’1). 

Επίσης το Σχολείο εξασφάλισε το Β’ βραβείο στην κατηγορία «Ποίηση» με το ποίημα «200 χρόνια από την επανάσταση του 1821» του μαθητή Λεωνίδα Παναγιώτου της Δ’1 τάξης, με υπεύθυνη δασκάλα τη Μαρίνα Ματθαίου.

Το Δημοτικό Σχολείο Έμπας έλαβε και Β’ βραβείο στην κατηγορία «Παραμύθι» με το παραμύθι «Η ευχή της μάνας» με το παραμύθι της μαθήτριας Νεφέλης Φακοντή της Δ’1 τάξης με υπεύθυνη δασκάλα τη Μαρίνα Ματθαίου .

Το Δημοτικό Σχολείο Έμπας εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Σύνδεσμο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Έμπας για την αμέριστη και συνεχή στήριξη και υποστήριξη που παρέχει στο σχολείο, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE