Η Αίγυπτος προχωρεί με εμβολιασμό όλων των εργαζομένων στον τουρισμό

Η Αίγυπτος προχωρεί με εμβολιασμό όλων των εργαζομένων στον τουρισμό

Μέχρι τα τέλη Μαΐου υπολογίζεται ότι θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι εργαζόμενοι στις τουριστικές επιχειρήσεις των διεθνών παραθεριστικών κέντρων, ως μέρος του σχεδίου της πολιτείας για την προσέλκυση ακόμη μεγαλύτερου αριθμού τουριστών κατά το καλοκαίρι. 

 
Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, ήδη οι αιγυπτιακές τουριστικές εγκαταστάσεις στο Σαρμ Ελ Σέιχ και τη Χουργκάντα ​​είναι πλήρως προετοιμασμένες να δεχτούν οποιονδήποτε αριθμό τουριστών. 
 
Στοίχημα για τον αιγυπτιακό τουρισμό παραμένει η άφιξη Ρώσων τουριστών μετά την επανάληψη των πτήσεων των δύο χωρών.

Μέχρι πριν το ξέσπασμα της παγκόσμιας πανδημίας, ο τουρισμός αναλογούσε έμμεσα ή άμεσα στο 15% του ΑΕΠ της χώρας. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.