ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταγγέλθηκε για βιασμό δύο ανηλίκων λειτουργός του Υπουργείου Γεωργίας – Τρίτη καταγγελία και από υπάλληλο του

Καταγγέλθηκε για βιασμό δύο ανηλίκων λειτουργός του Υπουργείου Γεωργίας – Τρίτη καταγγελία και από υπάλληλο του

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων από λειτουργό Υπουργείου, αλλά και όσα αποκαλύπτονται μετά και την καταχώρηση υπόθεσης στο Δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, πρόκειται για λειτουργό του Υπουργείου Γεωργίας, ο οποίος επιπρόσθετα διατηρεί επιχείρηση στην οποία εκπαιδεύονται παιδιά. Το εν λόγω πρόσωπο έχει ήδη οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο, όπου είχε αιτηθεί από την Αστυνομία η προσωποκράτηση του, ωστόσο το Δικαστήριο διέταξε όπως αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Υποθέσεις εναντίον του

Εναντίον του Λειτουργού αυτή τη στιγμή διερευνώνται τρείς υποθέσεις για σεξουαλική κακοποίηση, δύο εκ των οποίων αφορούν ανήλικα παιδιά.

Ο εντοπισμός του αρχικά έγινε μετά από την πρώτη καταγγελία, όταν το ανήλικο αγόρι εξετάσθηκε από νοσοκόμο μετά από αδιαθεσία που είχε, στον οποίο εξομολογήθηκε τα όσα βίωσε στα χέρια του Λειτουργού. Η εν λόγω υπόθεση έχει ήδη καταχωρηθεί στο Δικαστήριο και αναμένεται η εκδίκαση της στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο.

Μετά από αυτή την υπόθεση, δεύτερος ανήλικος κατήγγειλε τον βιασμό του από τον Λειτουργό καταθέτοντας τις λεπτομέρειες τον όσων συνέβησαν. Η καταγγελία διερευνάται, ενώ αναμένεται εντός των ημερών ο φάκελος της να δοθεί στην Νομική Υπηρεσία.

Σημειώνουμε ότι και στις δύο περιπτώσεις τα αδικήματα φαίνεται να σημειώθηκαν στον χώρο όπου στεγάζεται η επιχείρηση του Λειτουργού τον προηγούμενο Απρίλιο.

Η τρίτη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, έγινε προ ημερών από αλλοδαπό υπάλληλο του και όπως αναφέρει στην κατάθεση του, ο Λειτουργός τον είχε βιάσει πριν από 2,5 περίπου χρόνια, ωστόσο βρήκε το θάρρος τώρα να τον καταγγείλει καθώς έγιναν οι άλλες δύο καταγγελίες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top