Βαθιά ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για κλιμάκωση βίας στη Μέση Ανατολή

Βαθιά ανησυχία εκφράζει το ΥΠΕΞ για κλιμάκωση βίας στη Μέση Ανατολή

Βαθιά ανησυχία για  την κλιμάκωση της βίας στη Μέση Ανατολή εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών, καλώντας όλες τις πλευρές να εμπλακούν σε προσπάθειες αποκλιμάκωσης.


Σε ανάρτησή του στο Twitter, το Υπουργείο αναφέρει πως είναι βαθιά ανήσυχο για την κλιμάκωση της βίας και τον καταιγισμό ρουκετών που εκτοξεύονται αδιακρίτως από τη Γάζα εναντίον πολιτών στο Ισραήλ.

"Αυτό είναι απόλυτα απαράδεκτο και πρέπει να τερματιστεί τώρα. Προτρέπουμε όλες τις πλευρές να επιδείξουν αυτοέλεγχο, καλώντας τες να εμπλακούν σε προσπάθειες αποκλιμάκωσης", σημειώνει το Υπουργείο Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε συνολικά 11 μονάδες - Ο ιός επεκτεινόταν «αθόρυβα» για δύο εβδομάδες

Αφθώδης πυρετός: Εντοπίστηκαν κρούσματα σε συνολικά 11 μονάδες - Ο ιός επεκτεινόταν «αθόρυβα» για δύο εβδομάδες

Σε συνολικά 11 μονάδες έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής περιστατικά αφθώδη πυρετού, με ένα από αυτά να αφορά μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα δέκα μονάδες αιγοπροβάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE