Τρία τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου - Κυκλοφοριακό 'έμφραγμα'

Τρία τροχαία ατυχήματα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου - Κυκλοφοριακό 'έμφραγμα'

Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης 12 Μαΐου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για μικροατυχήματα τα οποία προκάλεσαν πυκνή τροχαία κίνηση. Στα τρία σημεία έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για την ομαλή διευθέτηση, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ήδη μετακινηθεί από τον δρόμο τα οχήματα των δύο εκ των τριών ατυχημάτων.

Εκτός από την Αστυνομία έσπευσαν και ασθενοφόρα για μεταφορά ατόμων που έχουν τραυματιστεί ελαφρώς.

Καλείται ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προσεχτικός, ενώ αναμένεται η τροχαία κίνηση να διεξάγεται ομαλά σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τις συνθήκες και των τριών τροχαίων διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.