Συναυλία Σελίν Ντιόν: Δεν επιστρέφουν τα χρήματα των καταναλωτών οι διοργανωτές - Αναλαμβάνει δράση ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών

Συναυλία Σελίν Ντιόν: Δεν επιστρέφουν τα χρήματα των καταναλωτών οι διοργανωτές -  Αναλαμβάνει δράση ο  Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, "δέχθηκε αρκετά παράπονα από καταναλωτές για τις συνεχείς αναβολές της συναυλίας της Σελίν Ντιόν στην Κύπρο και για τον λόγο ότι οι διοργανωτές της συναυλίας, δεν επιστρέφουν τα χρήματα των καταναλωτών οι οποίοι αδυνατούν ή για άλλους λόγους δεν θα ήθελαν να παραστούν στη νέα ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας".


Συγκεκριμένα, ανακοίνωσή του Συνδέσμου, αναφέρει ότι "η πώληση των εισιτηρίων άρχισε από τον Οκτώβριο του 2019 με ορισμένη ημερομηνία πραγματοποίησης της συναυλίας αρχές Αυγούστου του 2020 και λόγω των περιοριστικών μέτρων που άρχισαν να εφαρμόζονται από τις αρχές Μαρτίου 2020, η συναυλία αναβλήθηκε για τον Ιούνιο του 2021 και στην τελευταία ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι η συναυλία αναβάλλεται για τις αρχές Ιουνίου 2023".

O Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών εκτιμά ότι οι καταναλωτές, "λόγω των συνεχών αναβολών και το πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πραγματοποίηση της συναυλίας το 2023, δικαιολογημένα ζητούν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους".

Ως εκ τούτου, "καλεί όσους καταναλωτές θα ήθελαν να τους επιστραφούν τα χρήματά, να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών, δηλαδή, όνομα, επίθετο, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση, αριθμό εισιτηρίων που αγόρασαν και την αξία των εισιτηρίων, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συνδέσμου, [email protected],cy" .

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE