Εμβόλιο AstraZeneca: Τι θα γίνει με τη δεύτερη δόση όσων έχουν ξεκινήσει τον εμβολιασμό τους

Εμβόλιο AstraZeneca: Τι θα γίνει με τη δεύτερη δόση όσων έχουν ξεκινήσει τον εμβολιασμό τους

Μεγάλος προβληματισμός και ανησυχία έχει προκληθεί σε πολίτες της Κύπρου μετά την ανακοίνωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε όπως μην ανανεώσει την παραγγελία για τα εμβόλια της AstraZeneca.

Συγκεκριμένα, πολίτες που έχουν λάβει την πρώτη δόση ανησυχούν για την επόμενη δόση τους και κατά πόσο θα υπάρχουν σκευάσματα. 

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας επί του ζητήματος, καθώς η δεύτερη δόση του εμβολίου είναι εξασφαλισμένη για όσους έχουν κάνει την πρώτη και ο εμβολιασμός τους θα πραγματοποιηθεί ακριβώς όπως έχει προγραμματιστεί.

Στη διαβεβαίωση αυτή προχώρησε και ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου σε σημερινές του δηλώσεις ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχουν αποθέματα μέχρι και το 2022. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE