Επίθεση σε Μαέ: «Δεν άκουγε τον προπονητή-Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

Επίθεση σε Μαέ: «Δεν άκουγε τον προπονητή-Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

O Πέτερ Κρίστιανσεν, μιλώντας σε μέσο του εξωτερικού, αναφέρθηκε και στον Ράιαν Μαέ, λέγοντας πολύ άσχημα λόγια για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Κοπεγχάγης και πρώην της Άαρχους, ήταν αυτός που πήρε στην ομάδα τον Βέλγο επιθετικό το 2018, και υπογράμμισε, ανάμεσα σε άλλα, πως ο στράικερ της ομάδας της Λεμεσού, δεν άκουγε τον τότε προπονητή του, δεν έκανε προπόνηση ενώ δεν νιώθει καθόλου περήφανος για αυτή τη μεταγραφή.

Αναλυτικά ΕΔΩ όσα δήλωσε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE