Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 40 νεκροί από πολλαπλές εκρήξεις, που έγιναν κοντά σε σχολείο στην Καμπούλ

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 40 νεκροί από πολλαπλές εκρήξεις, που έγιναν κοντά σε σχολείο στην Καμπούλ

Τουλάχιστον 40 είναι οι νεκροί από πολλαπλές εκρήξεις κοντά σε σχολείο στην Καμπούλ, σύμφωνα με έναν αξιωματούχο του αφγανικού υπουργείου των Εσωτερικών.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Ταρίκ Αριαν δήλωσε ότι υπάρχουν πολλαπλές ανθρώπινες απώλειες από την έκρηξη, χωρίς να δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες, για τον ακριβή αριθμό ή την αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE