ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Συνεχίζει να «πυροβολεί» ο Ματσάκης: CORONA PASS = ΧΟΥΝΤΑ PASS- «Οι πολίτες δεν είναι βλάκες…»

Συνεχίζει να «πυροβολεί» ο Ματσάκης: CORONA PASS = ΧΟΥΝΤΑ PASS- «Οι πολίτες δεν είναι βλάκες…»

Ποικίλες αντιδράσεις από τους Κύπριους πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα που θα μας «συντροφεύουν από τις 10 Μαΐου και έπειτα με κυριότερη αυτή του Corona pass που τελικά βαφτίστηκε 'safe pass'.

Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που ήδη «δίκασαν και καταδίκασαν» το Safe Pass που όπως όλα δείχνουν εισβάλλει στη ζωή και την καθημερινότητά μας, σαν «όπλο» θεωρούν οι αρμόδιοι, ώστε να υπάρξει έλεγχος της νόσου.

Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι είναι και ένας μοχλός πίεσης για εμβολιασμό (γίνεται υποχρεωτικός ουσιαστικά «από την πίσω πόρτα» όπως σημειώνουν) ενώ υπάρχουν «φωνές» και για την καταπάτηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων από ομάδες πολιτών.

Χαρακτηριστική η ανάρτηση του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη ο οποίος στον λογαριασμό του στο Facebook συνεχίζει να 'πυροβολεί' ασταμάτητα χαρακτηρίζοντας το SAFE PASS ως ΧΟΥΝΤΑ PASS.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή και παλιό Βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος το μέτρο αυτό παραβιάζει κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελευθεριας ενώ το χαρακτήρισε αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό, αντιλαϊκό, ανεφάρμοστο, παράλογο και προπαντός φασιστικό

ΑΥΤΟΥΣΙΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

CORONA PASS = SAFE PASS = ΧΟΥΝΤΑ PASS

Το εκδηλα αντισυνταγματικό, αντιδημοκρατικό, αντιλαϊκό, ανεφάρμοστο, παράλογο, αλλά προπαντός φασιστικό μέτρο Corona pass άλλαξε όνομα μέσα σε 24 ώρες και έγινε Safe pass . Και αυτό γιατί οι επικοινωνιολόγοι της κυβέρνησης φρονούν ότι το νέο όνομα θα είναι πιο κοινωνικά αποδεκτό. Λογάριασαν λάθος. Γιατί οι πολίτες δεν είναι βλάκες να ξεγελιούνται

τόσο εύκολα. Το μέτρο αυτό παραβιάζει κάθε έννοια Δημοκρατίας και Ελευθεριας και η εισήγηση μου είναι ότι το μόνο όνομα που του ταιριάζει απόλυτα είναι ΧΟΥΝΤΑ PASS .

Σημειώνω ότι, το μέτρο αυτό παραβιάζει, μεταξύ αλλων, τις σαφείς θέσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς και κάθε έννοια προστασίας του Ιατρικού Απορρήτου.

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ, ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΩΘΕΊΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΣΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΟΥΝ . ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ !

Ξεκαθαρίζω για ακόμη μια φορά ότι δεν είμαι δογματικά εναντίον των εμβολίων. Απλά έχω την γνώμη ότι, η Αποτελεσματικότητα και η Ασφάλεια των εμβολίων κατα του κορονοιου δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί με σιγουριά. Χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

Και βεβαιως δεν είμαι υπέρ ενός υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Ελπίζω ότι, θα επικρατησουν σοφότερες σκεψεις , και το ΧΟΥΝΤΑ PASS θα ριχθει

στον κάλαθο των αχρήστων, προτού αφεθεί

να προκαλέσει χίλια δύο προβλήματα , επιπλεον, στον ηδη τόσο ταλαιπωρημένο Κυπριακό Λαό.

Μ.Ματσακης

Ιατροδικαστής

7/5/21

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top