ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό με μοτοσικλετιστή

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολύ σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό με μοτοσικλετιστή

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/5 στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:30 όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μοτοσικλετιστής στο δρόμο Πύργου-Μονής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί κρίσιμα αφου εκσφενδονίστηκε από το δίκυκλο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε τον μοτοσικλετιστή ενώ μέλη της Αστυνομίας διερευνούν τα αίτια του πολύ σοβαρού ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE