ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξοντωτικό προστιμο σε 40χρονο κυνηγό- Πολύ ακριβά θα πληρώσει την παρανομία του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εξοντωτικό προστιμο σε 40χρονο κυνηγό- Πολύ ακριβά θα πληρώσει την παρανομία του

Ειδοποίηση πληρωμής χρηματικού ποσού πέραν των 11,000 ευρώ για αδικήματα λαθροθηρίας, εκδόθηκε σήμερα σε άνδρα ηλικίας 40 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να κυνηγά παράνομα σε περιοχή της Λεμεσού, έχοντας στην κατοχή του και δύο σκοτωμένα άγρια πτηνά.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τον 40χρονο σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή του χωριού Ερήμη, γύρω στις 8.00 το πρωί του Σαββάτου. Αυτός είχε στην κατοχή του, συναρμολογημένο το κυνηγετικό όπλο του, πέντε πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και δύο φρεσκοσκοτωμένα τρυγόνια.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο, όπου παρέλαβαν ως τεκμήρια το κυνηγετικό όπλο, τα φυσίγγια και τα σκοτωμένα πουλιά, ενώ ο 40χρονος τους ακολούθησε στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής για εξετάσεις σχετικά με υπόθεση παράνομης μεταφοράς πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών σε κλειστή για το κυνήγι περίοδο, κυνηγίου σε απαγορευμένη περιοχή και καταδίωξης, φόνευσης και κατοχής άγριων πτηνών.

Στον 40χρονο εκδόθηκε εξώδικη ειδοποίηση πληρωμής του χρηματικού ποσού των 11,020 ευρώ, για τα αδικήματα που φέρεται να διέπραξε.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE