Ο Πάπας υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας για εμβόλια

Ο Πάπας υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας για εμβόλια

Ο Πάπας Φραγκίσκος τάχθηκε σήμερα υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποντίφικας δήλωσε ότι «φύση και άνθρωπος πρέπει να είναι ενωμένοι. Ο Κύριος και Πλαστουργός έχει εμφυσήσει στις καρδιές μας ένα καινούριο και γενναιόδωρο πνεύμα, για να εγκαταλείψουμε τους ατομικισμούς μας και να προάξουμε τα κοινά αγαθά».

«Ένα πνεύμα δικαιοσύνης το οποίο να μας κινητοποιήσει για να πετύχει την οικουμενική πρόσβαση στο εμβόλιο και την προσωρινή παύση της ισχύος του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας», πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι ένα ενιαίο πνεύμα, το οποίο να μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο, πιο δίκαιο, βιώσιμο, που να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE