Ο Πάπας υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας για εμβόλια

Ο Πάπας υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας για εμβόλια

Ο Πάπας Φραγκίσκος τάχθηκε σήμερα υπέρ της προσωρινής παύσης της πνευματικής ιδιοκτησίας των εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο ποντίφικας δήλωσε ότι «φύση και άνθρωπος πρέπει να είναι ενωμένοι. Ο Κύριος και Πλαστουργός έχει εμφυσήσει στις καρδιές μας ένα καινούριο και γενναιόδωρο πνεύμα, για να εγκαταλείψουμε τους ατομικισμούς μας και να προάξουμε τα κοινά αγαθά».

«Ένα πνεύμα δικαιοσύνης το οποίο να μας κινητοποιήσει για να πετύχει την οικουμενική πρόσβαση στο εμβόλιο και την προσωρινή παύση της ισχύος του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας», πρόσθεσε.

Συνέχισε λέγοντας ότι ένα ενιαίο πνεύμα, το οποίο να μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό οικονομικό μοντέλο, πιο δίκαιο, βιώσιμο, που να αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE