Υπερβολικό και παράλογο εξετάσεις τετραμήνου και Παγκύπριες σε μια εβδομάδα

Υπερβολικό και παράλογο εξετάσεις τετραμήνου και Παγκύπριες σε μια εβδομάδα

Ποιο σύστημα θα ακολουθηθεί με τη νέα σχολική χρονιά για τελειόφοιτους; Ο Υπ.Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου ξεκαθάρισε το σκεπτικό πίσω απο το νέο προγραμματισμό.

 

Όσον αφορά την εφαρμογή των νέων διαδικασιών αξιολόγησης των μαθητών/μαθητριών στη Μέση Εκπαίδευση, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «προχωράμε με την εφαρμογή του νέου σχεδιασμού που υιοθετήθηκε εδώ και μερικά χρόνια».
 
«Φέτος έχουμε τις εξετάσεις τετραμήνων στις δυο πρώτες τάξεις και την επόμενη χρονιά θα εφαρμοστούν και στην τρίτη λυκείου και τεχνικών σχολών. Τη μεθεπόμενη χρονιά θα γενικευτεί και στα γυμνάσια», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.