ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη κατήγγειλε αποτρόπαια άσεμνη κακοποίηση από τον πατέρα της

ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη κατήγγειλε αποτρόπαια άσεμνη κακοποίηση από τον πατέρα της

Οργή προκαλούν οι πληροφορίες του korinthostv στην Ελλάδα,  πως ένας πατέρας στον Άσσο Κορινθίας κακοποιούσε σεξουαλικά την 16,5 ετών κόρη του.

Η ανήλικη ομολόγησε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη, καθώς δεν άντεχε άλλο τον Γολγοθά που βίωνε από την ηλικία των 12 ετών.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ Βραχατίου έδρασαν τάχιστα και μετέβησαν στην οικία, όπου εντόπισαν τον πατέρα Αλβανικής καταγωγής και προχώρησαν σε ερωτήσεις. Το Α.Τ Βραχατίου διερευνά την υπόθεση.

 

Η ανήλικη θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Αθήνας για εργαστηριακές εξετάσεις. Ο 45χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Πηγή: newsit

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στραμμένα τα βλέμματα στην αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται η αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE