Γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε μάσκα προσώπου από τον πλακούντα της

Γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε μάσκα προσώπου από τον πλακούντα της

Άφωνοι έμειναν οι θαυμαστές της Φαμπιάνα Μπρίτο, όταν τους αποκάλυψε ότι μετά τη γέννα, χρησιμοποίησε τον πλακούντα του μωρού της ως θεραπεία ομορφιάς για τρεις εβδομάδες, όσο ακόμα ήταν… φρέσκος!

Το γνωστό μοντέλο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τον -έξι μηνών- γιο της. Όπως υποστήριξε, η επιδερμίδα της αναζωογονήθηκε και άλλαξε προς το καλύτερο.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fabiana (@fabianabritto_)

“Ο πλακούντας μας είναι πλούσιος σε πολλά θρεπτικά συστατικά, μέσω αυτού διαχειριζόμαστε το μωρό. Έχει βελτιώσει την ελαστικότητα και την αναζωογόνηση του δέρματος και καθώς έχει θρεπτικά συστατικά, φέρνει πολλά οφέλη μετά την εγκυμοσύνη“, υποστήριξε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE