Γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε μάσκα προσώπου από τον πλακούντα της

Γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε μάσκα προσώπου από τον πλακούντα της

Άφωνοι έμειναν οι θαυμαστές της Φαμπιάνα Μπρίτο, όταν τους αποκάλυψε ότι μετά τη γέννα, χρησιμοποίησε τον πλακούντα του μωρού της ως θεραπεία ομορφιάς για τρεις εβδομάδες, όσο ακόμα ήταν… φρέσκος!

Το γνωστό μοντέλο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τον -έξι μηνών- γιο της. Όπως υποστήριξε, η επιδερμίδα της αναζωογονήθηκε και άλλαξε προς το καλύτερο.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fabiana (@fabianabritto_)

“Ο πλακούντας μας είναι πλούσιος σε πολλά θρεπτικά συστατικά, μέσω αυτού διαχειριζόμαστε το μωρό. Έχει βελτιώσει την ελαστικότητα και την αναζωογόνηση του δέρματος και καθώς έχει θρεπτικά συστατικά, φέρνει πολλά οφέλη μετά την εγκυμοσύνη“, υποστήριξε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE