Μαρία Κολιού: «Τολμηρό το περιεχόμενο των ανακοινώσεων» - «Δεν επέτρεψα εγώ την παρουσία φιλάθλων αλλά το Υπουργικό» (Βίντεο)

Μαρία Κολιού: «Τολμηρό το περιεχόμενο των ανακοινώσεων» - «Δεν επέτρεψα εγώ την παρουσία φιλάθλων αλλά το Υπουργικό» (Βίντεο)

Τη δική της άποψη για το περιεχόμενο και την χρονική στιγμή ανακοίνωσης των μέτρων, εξέφρασε η Μαρία Κολιού μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας και παιδιατρικής κλήθηκε να τα σχολιάσει και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το περιεχόμενο των ανακοινώσεων ήταν αρκετά τολμηρό, ενώ κάποια από τα σενάρια που εισηγήθηκαν οι συνάδερφοι ήταν αρκετά… φιλελεύθερα».

Όσο για το αν η ίδια πιστεύει ότι θα υπάρχουν… παράπλευρες συνέπειες, η ίδια δήλωσε:

«Δεν νομίζω πως θα δημιουργηθούν προβλήματα, επειδή έχουμε κερδίσει πολλά από την εμβολιαστική κάλυψη. Ακόμη και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί, διότι οι ηλικιωμένοι έχουν εμβολιαστεί σε μεγάλο βαθμό. Έχει μειωθεί σημαντικά η πίεση στο σύστημα υγείας».

Τέλος, η κυρία Κολιού αναφέρθηκε στην απόφαση της Κυβέρνησης να επιτρέψει σε μία μικρή μερίδα φιλάθλων, να βρεθούν στον τελικό κυπέλλου.

«Από τη στιγμή που δεν μπορούσαν οι οπαδοί να πάνε στο γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό που θα καταφέρει να πάει το 15%. Το κακό είναι ότι δεν τηρούν τις αποστάσεις. Είδαμε τους πανηγυρισμούς των φίλαθλων της Ομόνοιας. Έβγαζαν μάσκες και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

LIVE: Στάρμερ: «Θα γίνει χρήση των βάσεων μας μόνο σε περίπτωση άμυνας» - Ο Τραμπ θέλει εμπλοκή στην επιλογή του νέου ηγέτη του Ιράν

​Με τον πόλεμο να μαίνεται για έκτη μέρα και τις ΗΠΑ με το Ισραήλ να σφυροκοπούν αδιάκοπα στόχους σε Ιράν και Λίβανο, η Τεχεράνη απαντά με κτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο, οδηγώντας την περιοχή σε ολική ανάφλεξη. Μέσα σε αυτό το εκρηκτικό σκηνικό, ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας συντονίζει κινήσεις με τον Βρετανό ομόλογό του στη Λευκωσία, εστιάζοντας στην προστασία των πολιτών και την ενίσχυση της συνεργασίας για τη διαχείριση της κρίσης, στέλνοντας παράλληλα από την Κύπρο επιτακτικό μήνυμα για άμεση διπλωματική επίλυση. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE