Μαρία Κολιού: «Τολμηρό το περιεχόμενο των ανακοινώσεων» - «Δεν επέτρεψα εγώ την παρουσία φιλάθλων αλλά το Υπουργικό» (Βίντεο)

Μαρία Κολιού: «Τολμηρό το περιεχόμενο των ανακοινώσεων» - «Δεν επέτρεψα εγώ την παρουσία φιλάθλων αλλά το Υπουργικό» (Βίντεο)

Τη δική της άποψη για το περιεχόμενο και την χρονική στιγμή ανακοίνωσης των μέτρων, εξέφρασε η Μαρία Κολιού μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι».

Η καθηγήτρια λοιμωξιολογίας και παιδιατρικής κλήθηκε να τα σχολιάσει και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το περιεχόμενο των ανακοινώσεων ήταν αρκετά τολμηρό, ενώ κάποια από τα σενάρια που εισηγήθηκαν οι συνάδερφοι ήταν αρκετά… φιλελεύθερα».

Όσο για το αν η ίδια πιστεύει ότι θα υπάρχουν… παράπλευρες συνέπειες, η ίδια δήλωσε:

«Δεν νομίζω πως θα δημιουργηθούν προβλήματα, επειδή έχουμε κερδίσει πολλά από την εμβολιαστική κάλυψη. Ακόμη και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία έχουν μειωθεί, διότι οι ηλικιωμένοι έχουν εμβολιαστεί σε μεγάλο βαθμό. Έχει μειωθεί σημαντικά η πίεση στο σύστημα υγείας».

Τέλος, η κυρία Κολιού αναφέρθηκε στην απόφαση της Κυβέρνησης να επιτρέψει σε μία μικρή μερίδα φιλάθλων, να βρεθούν στον τελικό κυπέλλου.

«Από τη στιγμή που δεν μπορούσαν οι οπαδοί να πάνε στο γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό που θα καταφέρει να πάει το 15%. Το κακό είναι ότι δεν τηρούν τις αποστάσεις. Είδαμε τους πανηγυρισμούς των φίλαθλων της Ομόνοιας. Έβγαζαν μάσκες και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE