Παρέμβαση Αβέρωφ για τα θέματα υγειονομικής διαχείρισης

Παρέμβαση Αβέρωφ για τα θέματα υγειονομικής διαχείρισης

Την θέση του για τα νέα μέτρα εξέφρασε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου σε δηλώσεις του.

«Μέτρα που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αναλογικότητα, ούτε οι πολίτες θα τα εφαρμόσουν ούτε και το κράτος δύναται να τα εποπτεύσει ή να τα επιβάλλει» τονίζοντας πως τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση είναι πρακτικά εφαρμόσιμα.

Έκανε αναφορά και στις συνθήκες που επικράτησαν στη Λεμεσό στο Κέντρο εμβολιασμού αλλά και τα προβλήματα με την Πύλη Εμβολιασμού λέγοντας πως τέτοια φαινόμενα 'δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά'. 


Οι δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου:
Χάρη στις θυσίες των πολιτών η υγειονομική κατάσταση της χώρας μας είναι θετική. Έχουμε κατά αναλογία τις λιγότερες απώλειες συνανθρώπων μας στην Ευρώπη. Τα λιγότερα lockdowns στην Ευρώπη. Και η οικονομία άντεξε.
Όμως εικόνες όπως αυτές που είδαμε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Λεμεσό αλλά και τα συχνά προβλήματα και το πέσιμο της πύλης εμβολιασμού σήμερα, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά.
Θέλω να τονίσω εμφαντικά:
Οι χτεσινές θετικές αποφάσεις του ανοίγματος του συνόλου της οικονομίας και της σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα, θα πρέπει παράλληλα να είναι και πρακτικά εφαρμόσιμες.
Μέτρα που δεν συμβαδίζουν με τη λογική και την αναλογικότητα, ούτε οι πολίτες θα τα εφαρμόσουν ούτε και το κράτος δύναται να τα εποπτεύσει ή να τα επιβάλλει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE