Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που ήδη «δίκασαν και καταδίκασαν» το Corona Pass που όπως όλα δείχνουν εισβάλλει στη ζωή και την καθημερινότητά μας σαν «όπλο» θεωρούν οι αρμόδιοι ώστε να υπάρξει έλεγχος της νόσου.
Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι είναι και ένας μοχλός πίεσης για εμβολιασμό (γίνεται υποχρεωτικός ουσιαστικά «από την πίσω πόρτα» όπως σημειώνουν) ενώ υπάρχουν «φωνές» και για την καταπάτηση θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων από ομάδες πολιτών.
Χαρακτηριστική η ανάρτηση του ιατροδικαστή Μάριου Ματσάκη ο οποίος στο Facebook «απασφάλισε» και κάνει λόγο για «κατάργηση της Δημοκρατίας» από πλευράς Αναστασιάδη.
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/0c17e39f-f3cc-4b32-b0c1-e69030ec570a_123123.JPG)
ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΥ "CORONA PASSS". ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ , ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ
ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.
ΑΝ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ, Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΗΞΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ! ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .
Εύχομαι και ελπίζω οι πληροφορίες να
διαψευθουν !
Μ.Ματσακης
Ιατροδικαστής
5/5/21