Κούσιος για ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ με 'φόντο' το ενδιαμέσο πόρισμα - 'Ενορχηστρωμένη δυσφημιστική προσπάθεια'

Κούσιος για ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ με 'φόντο' το ενδιαμέσο πόρισμα - 'Ενορχηστρωμένη δυσφημιστική προσπάθεια'

Γραπτή απάντηση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, σχετικά με το ενδιάμεσο πόρισμα και τα όσα ελέχθησαν από ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ.

Ενόσω η Ερευνητική Επιτροπή συνεχίζει το έργο της, η Κυβέρνηση δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο σεβόμενη τη διαδικασία, αλλά και την ανεξαρτησία και το έργο που επιτελεί η Επιτροπή.

Όσον αφορά τους αστήρικτους ισχυρισμούς του ΑΚΕΛ και του ΔΗΚΟ, που δεν είναι παρά η επανάληψη των ίδιων ισχυρισμών που προβάλλουν εδώ και μήνες στα πλαίσια μιας ενορχηστρωμένης δυσφημιστικής προσπάθειας κατά της Κυβέρνησης, πολλά θα λεχθούν όταν η Ερευνητική Επιτροπή ολοκληρώσει το έργο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE