Παράνομη η δορυφορική τηλεόραση στη Μιανμάρ

Παράνομη η δορυφορική τηλεόραση στη Μιανμάρ

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Μιανμάρ, τα οποία ελέγχονται από την στρατιωτική χούντα, ανακοίνωσαν απαγόρευση της δορυφορικής τηλεόρασης απειλώντας με φυλάκιση οποιονδήποτε εντοπιστεί να παραβιάζει το μέτρο.


Όπως μεταδίδει το Reuters, με την πρόσβαση στο κινητό διαδίκτυο να έχει σε μεγάλο μέρος αποκοπεί σε μια προσπάθεια καταστολής των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας μετά το πραξικόπημα της 1ης Φεβρουαρίου, η Μιανμάρ φαίνεται ολοένα και περισσότερο να οδεύει πίσω στην κατάσταση απομόνωσης η οποία προηγήθηκε μιας δεκαετίας δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων.
 
«Η δορυφορική τηλεόραση δεν είναι πλέον νόμιμη. Οποιοσδήποτε παραβιάσει το νόμο για την τηλεόραση και το βίντεο, ιδιαίτερα άνθρωποι που χρησιμοποιούν δορυφορικές κεραίες, θα τιμωρηθεί με φυλάκιση ενός χρόνου και πρόστιμο 500.000 κυάτ ($320)», αναφέρεται σε ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης MRTV.
 
«Παράνομοι σταθμοί ΜΜΕ μεταδίδουν ειδήσεις που υποσκάπτουν την εθνική ασφάλεια, το κράτος δικαίου και τη δημόσια τάξη και ενθαρρύνουν όσους διαπράττουν προδοσία», προστίθεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE