ΠΑΦΟΣ: Αναβολή λειτουργιών στη μνήμη του Αγίου Εφραίμ λόγω περιστατικού κορωνοϊού

ΠΑΦΟΣ: Αναβολή λειτουργιών στη μνήμη του Αγίου Εφραίμ λόγω περιστατικού κορωνοϊού

Η Οργανωτική Επιτροπή για την ανέγερση του ιερού ναού του Αγίου Εφραίμ ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι λειτουργίες που είχαν προγραμματισθεί για σήμερα και αύριο λόγω περιστατικού κορωνοϊού.


Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ανέγερσης του ιερού ναού του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης, αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριώτης, ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η τέλεση εσπερινού σήμερα  το απόγευμα αλλά ούτε και θεία λειτουργία αύριο το πρωί στην μνήμη του μαρτυρικού θανάτου του Αγίου Εφραίμ.

Όπως αναφέρει στην γραπτή δήλωση του ο αρχιμανδρίτης Αλέξιος αιτία της αναβολής είναι  η διάγνωση μέλους της οργανωτικής επιτροπής με κορωνοιό.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι όλοι όσοι εμπλέκονταν με την εκδήλωση ήλθαν σε επαφή μαζί του κρίθηκε απαραίτητη η αναβολή όλων των εκδηλώσεων καταλήγει ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Εγκλειστριωτης που εκφράζει παράλληλα την λύπη του για την αναβολή.

Η εκκλησία του Αγίου Εφραίμ ανεγείρεται κοντά στην μονή Αγίου Νεοφύτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε νέα συνάντηση εντός της Μεγάλης Εβδομάδας προσβλέπει ο ΠτΔ - Ανακοινώσεις για πρόοδο

Κυπριακό: Σε νέα συνάντηση εντός της Μεγάλης Εβδομάδας προσβλέπει ο ΠτΔ - Ανακοινώσεις για πρόοδο

Εν αναμονή της νέας συνάντησης μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Ερσίν Τατάρ, για συνέχιση της συζήτησης κυρίως για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, το ζήτημα αυτό, παραμένει μετέωρο, παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Παρασκευή, ανέφερε ότι υπήρξε πρόοδος, κατά την τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο διαπραγματευτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE