«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε οικία και δύο βοηθητικές αποθήκες - Από που ξεκίνησαν

«Έτρεχε» η Πυροσβεστική: Ξέσπασε φωτιά σε οικία και δύο βοηθητικές αποθήκες - Από που ξεκίνησαν

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μετά από φωτιά σε οικία και δύο βοηθητικές αποθήκες.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η ώρα 11:17 χθες, λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε χώρο βοηθητικής κουζίνας ανωγείου οικίας, στην κοινότητα Κίτι της επαρχίας Λάρνακας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπαστυνόμου Αντρέα Παπαδόπουλου.

Η πυρκαγιά ήταν σε καντήλι εικονοστασίου εντός της βοηθητικής κουζίνας και κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από μέρους μας έγινε επιθεώρηση και εξαερισμός του χώρου. Από τον καπνό, η τοιχοποιία του πλυσταριού, ο διάδρομος και μέρος δύο υπνοδωματίων της οικίας, υπέστησαν ζημιές. Στο σημείο κλήθηκε η Υπηρεσία Ασθενοφόρων για περίθαλψη δύο ατόμων, τα οποία εισέπνευσαν καπνό και ενός ατόμου το οποίο έφερε μικρής έκτασης έγκαυμα στο πόδι. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένο καντήλι στο εικονοστάσι εντός της βοηθητικής κουζίνας της οικίας.

Επιπλέον, ώρα 17:29 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε δύο βοηθητικές αποθήκες, σε αυλή οικίας, στην περιοχή Μέσα Γειτονιάς, στην επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:52. Η πυρκαγιά βρισκόταν σε κλειστού τύπου αποθήκη διαστάσεων 4x3μ.περίπου και σε δεύτερη, ανοιχτού τύπου αποθήκη, διαστάσεων 6x3μ. περίπου, κατασκευασμένης από ξύλινους δοκούς και τσίγκους, σε αυλή οικίας. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, κάηκε το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου των δύο αποθηκών (σωροί από ξύλα, σίδερα και άχρηστα υλικά), καθώς επίσης κατέρρευσε η οροφή της ανοιχτής αποθήκης. Τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE