LIFESTYLE

Από τα χλιδάτα σαλόνια στα αλώνια! Διάσημος Έλληνας σταρ έκανε αίτηση για θέση καθαριστή

Από τα χλιδάτα σαλόνια στα αλώνια! Διάσημος Έλληνας σταρ έκανε αίτηση για θέση καθαριστή

Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο λαμπερός star αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα οικονομικά προβλήματα που έχει και γι’ αυτό το λόγο αναζητά εργασία. Ο ίδιος δεν το βάζει κάτω και είναι διατεθειμένος να παλέψει.

«Όσοι ζουν και περνάνε καλά εις βάρος μου εύχομαι να περνάνε δύο φορές τον μήνα από φαρμακεία, κάτι που εγώ δεν θα κάνω, γιατί τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή, σας δίνω συνέντευξη και το μόνο που θέλω είναι να βάλω αγγελία “Ζητείται εργασία”, αν είναι δυνατόν ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το κτίριο, το οποίο είναι ακόμα μουσείο, για να το βλέπουν όλοι οι ξένοι και να με λένε ηλίθιο που το έφτιαξα. Έχω κάνει και μια αίτηση στον δήμο για να με πάρει, ώστε να μπορώ να αποπληρώνω τα χρέη μου μέσα από κοινωνική υπηρεσία που θα προσφέρω σαν καθαριστής ή με το να προσφέρω φαγητό στα συσσίτια, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς στα Παραπολιτικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η Ελλάδα με πέταξε… στα αζήτητα. Και η μεγαλύτερη τιμωρία μου είναι να έρχομαι σε ένα κτίριο που το έκανα με τόση αγάπη», είπε ολοκληρώνοντας την περιήγησή μας στο τεράστιο κτίριο της Κάντζας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top