Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Ο Ilham Anas, είναι ένας 40χρονος άντρας από την Τζακάρτα της Ινδονησίας και εργάζεται ως σωσίας του Μπαράκ Ομπάμα. Η ομοιότητά του με τον Αμερικανό πρόεδρο, του επιτρέπει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο, να αυξάνει το εισόδημά του και με αυτό να ενισχύει οικονομικά την οικογένειά του.
«Είμαι πολύ προσεκτικός με τις δουλειές που παίρνω. Αρνούμαι την οποιαδήποτε εργασία ως σωσίας που θα είναι αμφιλεγόμενη ή κακή για το πρόσωπο του πραγματικού Ομπάμα», λέει ο ίδιος ο οποίος εξηγεί ότι δεν έχει συναντήσει από κοντά τον σωσία και είδωλό του, αλλά υπόσχεται ότι μια μέρα θα το πράξει.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις