Εμβολιάστηκε με το AstraZeneca κι έστειλε μήνυμα ο Δρ. Διέτης - «Να δώσω θάρρος έστω σ’ έναν ή μία»

Εμβολιάστηκε με το AstraZeneca κι έστειλε μήνυμα ο Δρ. Διέτης - «Να δώσω θάρρος έστω σ’ έναν ή μία»

Σε εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca προχώρησε ο Επίκουρος Καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, Δρ. Νικόλας Διέτης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ότι όλα τα εμβόλια που έχουμε στη διάθεσή μας είναι χρήσιμα στη μάχη κατά του κορωνοϊού. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει: «Δόση 1. Άπειρα ευχαριστώ στους ερευνητές, γιατρούς & χιλιάδες εθελοντές στις κλιν.μελέτες, που μου δίνουν την προστασία που χρειάζομαι.

ΥΓ: Εμβολιαστείτε με όποιο εμβόλιο θέλετε, αλλά μην μένετε ακάλυπτοι! Εγώ είχα επιλογή κ διάλεξα ΑΖ για να δώσω θάρρος έστω σε έναν/μία».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE