Επανέλαβε και σε Ράαμπ τη θέση για δύο κράτη ο Τσαβόυσογλου

Επανέλαβε και σε Ράαμπ τη θέση για δύο κράτη ο Τσαβόυσογλου

«Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι ότι οι νέες διαπραγματεύσεις δεν είναι μεταξύ δύο κοινοτήτων, αλλά μεταξύ δύο κρατών», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Τούρκος ΥΠΕΞ μετά την συνάντηση του με τον Βρετανό ΥΠΕΞ, Ντομίνικ Ραάμπ.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον κύριο Τσαβούσογλου στην συνάντηση των δύο τους επιβεβαίωσαν ότι υποστηρίζουν πλήρως «το νέο όραμα λύσης της τουρκοκυπριακής πλευράς»


Η ανάρτηση του Μεβλουτ Τσαβούσογλου:
«Συναντηθήκαμε με τον Υπουργό Εξωτερικών Ντομίνικ Ραάμπ στη Γενεύη.
- Επιβεβαιώσαμε ότι υποστηρίζουμε πλήρως το νέο όραμα λύσης της τουρκοκυπριακής πλευράς.
Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι ότι οι νέες διαπραγματεύσεις δεν είναι μεταξύ δύο κοινοτήτων, αλλά μεταξύ δύο κρατών.»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE